Ugrás a fő tartalomra

Reggeli bőrápolási rutinom

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben szeretném nektek leírni a reggeli bőrápolási rutinomat.
Eléggé fontosnak tartom, hogy ezt a lépést sose hagyjuk ki, még ha sietnénk is. Az arcunk mindig érdemel egy pár perc kényeztetést reggel.

  1. Első sorban is én mindig azzal kezdem, hogy hideg vízzel megmosom az arcom, ettől sokkal frissebbnek érzem magam.
  2. Általában szappant is használok, de az utóbbi időben már ritkábban szoktam. 
  3. Biztos ami biztos arcklemósoval áttörlöm jól az arcom, hiszen az arcunk mindig minden percében kap szennyeződést. 
  4. Következhet az arctisztító. Jelenlegi arctisztítóm nem csak, hogy tisztít, de tonizál és hidratál is egyben. Különösen megszerettem ebben az 1 hónapban amióta használom.
  5. Attól, hogy az arctisztító hidratál is én biztosra megyek és bekenem hidratálókrémmel. Imádom, hogy utána sokkal puhább a bőröm.

Elég rövidke bejegyzés, de remélem tetszik. Írjatok meg a saját reggeli bőrápolási rutinotokat.
Esetleg, ha van blogbejegyzés ötletetek, amiről szívesen olvasnátok, azt írjátok meg.
Köszönöm, hogy elolvastátok. Nemsokára jövök a következő bejegyzéssel! 

Puszi, Réka!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sós kerek perec 🥨

Hozzávalók a tésztához: 500 g liszt  0,7 dl olaj  7 g porélesztő  3 dl tej  1-2 ek só 1 tk cukor  Kenés: 1 tojás  Mák  Sós öntet: 1 ek liszt  1 tk só  Kevés víz  Elkészítés: A tejet langyosra melegítjük, hozzáadjuk a cukrot, élesztőt és hagyjuk felfutni. Közben a többi hozzávalót összekeverjük. Miután felfutott az élesztő hozzá adjuk a többi részt és meleg helyen a duplájára kellesztjük.  Miután megkelt 2 részre osztjuk. 1 részt még 5 felé osztunk. Kisodorjuk és a videóban látottak alapján összefonjuk. Tepsire helyezzük, 15 percig meleg helyen hagyjuk. Miután letelt a 15 perc lekenjük tojással, megszorjuk mákkal és 160°on 18-20 percig sütjük. Míg sül elkészítjük a sós öntetett. Lisztet, sót összekeverjük és annyi vízet adunk hozzá ameddig folyékony állagú nem lesz.  5.18-20 perc letelte után sós öntetett helyezünk rá és vissza tesszük sülni 170°on. Jó étvágyat!

Habos-almás szelet

 Sziasztok! Elég rég volt már receptel kapcsolatos bejegyzés a blogon, így arra gondoltam megosztom Veletek az egyik kedvencemet. Nagyon könnyű az elkészítése, nem igényel sok munkát, kevés hozzávaló kell hozzá. Miközben sül fahéj illat járja át a konyhát. A sütit más gyümölccsel is el lehet készíteni.  Hozzávalók a tésztához: 5 db tojás sárgája 12,5 dkg margarin  12 dkg cukor Fél citrom leve  2 dl tej 30 dkg liszt  1 csipet só  1 csomag sütőpor  Hozzávalók a tészta tetejére: Alma ízlés szerint  Pár csepp citromlé  2 e. k. fahéj  5 db tojás fehérje  10 dkg cukor  Elkészítés: A megmosott almákat ketté vágjuk, vékony szeletekre vágjuk és megforgatjuk a fahéjas cukorban(3 e.k). Az 5 db tojás sárgáját, a margarinnal, a citrom lével és a cukorral habosra verjük. Hozzáadjuk a tejet és tovább verjük, végül pedig hozzáadjuk a lisztet, sót, sütőport. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és a tetejére pedig a vékonyra szelet...