Ugrás a fő tartalomra

Makeup Revolution Ultra Cream Contour paletta

Idén nyáron lett igazán a szívem csücske ez a paletta, nagyon jól kihasználható. Nyárra szerintem érdemes beszerezni. Tényleg kilehet használni, még a legsötétebb árnyalatot is. Én a legsötétebbet a szemhéjamra kezdtem el használni. 





8 krémes árnyalatot tartalmaz. Jól építhető, könnyű vele dolgozni. Balról az első az amit korrektorként használok. A többi világos szint alapozóként használom, higgyétek el megálja a helyét. Persze ha van pattanásom nem fedi el, de alapjában véve tetszik a végeredmény. A sötétebb színekkel nagyon jól lehet kontúrozni, de mégis inkább a highlighter a kedvencem mind közül.


Mihez mit használok?

Alapozni a palettához mindig ecsetet szoktam használni. Ha korrektorozok akkor egy kissebb fejű ecsetet használok. Kontúrozáshoz és highlighterhez viszont mindig beauty blendert.

(korrektorozó-, alapozó ecset) 


Mennyire tartósak?

Egy az egyben a highlighter a legtartósabb mind közül. A pirosságot az orrom körül az alapozó rész jól elfedi, a pattanásokat kivéve, velük mindig meg gyül a bajom. A nap végére nyilvánvalóan meg látszik, hogy már nem fedd úgy ahogy az ezelőtti órákban vagy amikor felkerült. A korrektor egy idő után beül a ráncaimba, viszont jól fedd, nem tökéletesen, de elfogadhatóan. A nap végére viszont megkopik. A kontúrom is azért pár óra után kér egy réteget. 


A leírtak alapján nem volt rossz ötlet beruházni ezt a palettát. Egy valamit azért biztosra megtanultam a palettával kapcsolatban, hogy ha fel akarnám frissíteni az egészet, jobban járok ha leszedem és újra készítem. 


Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, ha igen akkor írjátok meg. 

Puszi, Réka!

Instagram  Facebook

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kalács muffin

Nagyon foszlos és nagyon finom kalács muffin receptet hoztam nektek! Időigényes az elkészítése, de megéri mindenképp elkészíteni. Hozzávalók  35 dkg liszt 2 tojássárgája  4 dkg olvasztott vaj  2 e. k. olaj  1 csipet só  1 t. k. vanília aroma  1,5 dl tej 25 g élesztő  1 fél citrom héja  10 dkg porcukor  1 e. k. kristálycukor  1 tojás a kenéshez   Elkészítés  A langyos tejben futtassuk fel az élesztőt 1 e. k. cukorral.  Egy tálba keverjük össze a lisztet, porcukrot, sót, tojást és keverjük össze, majd adjuk hozzá a vanília aromát, a citrom héját és végül a felfuttatot tejet.  Az olajat és az olvasztott vajat lazán dolgozzuk bele a tésztába és dagasszuk be. 1 órát hagyjuk kelni.  A tésztát dolgozzuk át jól és rakjuk félre 15 percre. Osszuk 12 darabra és rakjuk félre még 10-15 percre.  Vegyünk 1 darabot és osszuk 3-ba és fonjuk össze, majd egy megvajazott muffin formában t...

Sajtos kréker

Így a hónap végén hoztam nektek egy nagyon egyszerű receptet 4 hozzávalóból. Akár szombat este egy film mellett nassolnivalóként is fogyasztható családdal vagy akár barátokkal is. De még egy csajos beszélgetés közben is fogyasztható egy jó hűsítő itallal.  Ha szereted a sajtos dolgokat, akkor ezt ki kell próbálnod. Hozzávalók : 100 g vaj  100 g liszt 100 g sajt 1 db tojás sárgája  Elkészítés : A vajat vágjuk apróra és aprólékosan adjuk hozzá a liszthez. A sajtot reszeljük le és adjuk hozzá a lisztes részhez.  A tojás sárgáját is adjuk hozzá és gyurjuk jól össze.  Egy fél órára tegyük be a hűtőbe. Miután kivettük vágjuk ketté és nyújtsuk kör formájúra, majd egy késsel vágjunk háromszögeket és egy szivószállal szurjuk ki.   6. Előmelegítet sütöben 170°-on 10-15 percig sütjük.  Ha kipróbáltad, akkor küld el nekem instagramon. Puszi, Réka!  https://www.instagram.com/reka_torma/